isologo.png

esiintyjinä

Lauri Tähkä
Lauri Tähkä
press to zoom
Antti Tuisku
Antti Tuisku
press to zoom
Teflon Brothers
Teflon Brothers
press to zoom
Olavi Uusivirta
Olavi Uusivirta
press to zoom

Lisää artisteja julkaistaan vuoden 2022 puolella

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

2022.png

Mustakarin saarella järjestettävä Mustakari Memories on ollut Kokkolan kesän kohokohta jo 20 vuoden ajan. Vuosina 2020 ja 2021 maailman mullistukset johtivat peruuttamiseen, mutta järjestäjät eivät anna sekä kaupunkilaisten että esiintyjien rakastaman festivaalin hiipua. 

 

1.-2.7.2022 järjestettävän Mustakari Memoriesin ohjelmisto ei jätä ketään suomipopin ystävää kylmäksi: merenrannan idylliselle estradille kipuavat mm. Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Teflon Brothers ja Olavi Uusivirta. 

Festarialueelle ikäraja on 18-vuotta.

@mustakarimemories

 

Festari-info

Mustakari sijaitsee Kokkolassa, noin 3 km kaupungin keskustasta.

Katuosoite on Mustakarintie 20, 67300 Kokkola.

aikataulut

-

maksaminen ja
pankkikortit

Varaathan käteistä rahaa mukaan, jotta asioiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ravintoloissa ja ruokakojuissa. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä lähes kaikissa pisteissä

esteettömyys

Mustakarilla huomioidaan myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Lippukojun vieressä sijaitsee kaksi invaparkkipaikkaa pysäköintiä varten, lippukojulle saakka pääsee myös taksilla/autolla. Alueella on inva-wc:t ja lavan yhteydessä on pyörätuolikoroke.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Pyörätuolilla liikkuvia pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteys henkilökuntaan joka neuvoo helpoimman tien portilta katsomoon.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Mustakarille ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja tai -purkkeja, ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään selfie-tikut kotiin. Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

löytötavarat

Viethän löytämäsi arvotavarat alueen löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee portin yhteydessä. Omaa kadonnutta omaisuuttaan voi tiedustella löytötavarapisteestä.

ikärajat

Mustakarille ikäraja on 18 vuotta. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kelakortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

korvatulpat

Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan.Korvatulppia voit myös ostaa Mustakarilta.

valokuvaaminen

Valokuvaaminen alueella on erittäin sallittua. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioita muiden vieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kännykkä- ja pokkarikamerat ovat sallittuja. Muista hashtag: #mustakarimemories

tupakointi

Tupakointi on kielletty lavan edustoilla ja lavan välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana. Kaikki teltat ovat kokonaan savuttomia. Näin määrää uusi tupakkalaki (12 §:n momentti 1 kohdassa 8). Muista huomaavaisuus tupakoimattomia kohtaan myös muissa alueen paikoissa.

ensiapu

Mustakarilta löytyy ensiapupiste.

saapuminen

Tapahtuman aikaan bussit kulkevat Original Sokos Hotel Kaarlen ja Mustakarin väliä non-stop -periaatteella. Bussikuljetus on maksuton!

Taksit

Mustakarin välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa.

VASTUULLISUUS JA YMPÄRISTÖ

Olemme luopuneet muovipilleistä ja tarjoilemme juomat tölkeistä muovituoppien sijaan. Käytössä on tölkkipantti. Kun palautat ehjän tölkin tiskille, saat pantin takaisin tai se hyvitetään uudessa ostoksessasi.

wc

Mustakarilla on wc-alue. Pyörätuoliasiakkaita varten löytyy invavessoja. Ethän pissaa pusikoihin tai mereen.

 
Waves

LIPUT

Early bird -liput tulevat myyntiin 15.12.

Kahden päivän Early bird lippu:

S-Etukortilla 84 €

ilman korttia 89 €

Early Bird hinnat voimassa 31.1.22 saakka

Ennakkoliput myy Kokkolan Prisman infopiste ja Lipputoimisto.fi alk. 15.12. 

Lipputoimistosta ostettaviin lippuihin lisätään toimitusmaksu 

Prisman_logo.svg.png
 

yhteystiedot

Tapahtuman johtaja

Jaki Silvennoinen

jaki.silvennoinen@sok.fi

0400 569 089

Yritysmyynti

Sokos Hotel Kaarle, Myyntipalvelu

www.sokoshotels.fi

020 780 8920

Stagemanager

Jarmo Rintala

046 564 6330

Turvallisuuspäällikkö

Kari Känsäkoski

050 590 8079

Tapahtuman promoottori

Timo Tiilikka

timo.tiilikka@sok.fi

050 086 7191

logo_valk_2022.png