esiintyjät

Perjantai 26.6.

Lauri Tähkä
Perjantai
26.6.
Fredrik Furu
Perjantai
26.6.
Teflon Brothers
Perjantai
26.6.
Ellinoora
Perjantai
26.6.
Show More

Lauantai 27.6.

Olavi Uusivirta
Lauantai
27.6.
Black Devils feat. Ile Kallio
Lauantai
27.6.
Paula Koivuniemi
Lauantai
27.6.
Show More

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mustakari Memories järjestetään nyt 

kahdettakymmenettäensimmäistä kertaa. Musiikin ystävät ovat ottaneet merenrannassa Mustakarin saarella järjestettävän festivaalin omakseen ja liput myydäänkin lähes joka vuosi loppuun.

 

Kävijäennätys rikottiin viime vuonna, kun kahden päivän aikana Mustakarilla kävi yli 7000 henkeä. Myös artistit rakastavat tapahtuman tunnelmaa ja palaavat mielellään aina uudestaan Kokkolan kesään. Tapahtuma  järjestetään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 26.-27.6.2020. 

Festarialueelle ikäraja on 18-vuotta.

@mustakarimemories

Festari-info

Mustakari sijaitsee Kokkolassa, noin 3 km kaupungin keskustasta.

Katuosoite on Mustakarintie 20, 67300 Kokkola.

aikataulut

Pe 26.6.     |   Portit auki 18:00-01:30

La 27.6.     |   Portit auki 12:00-14:00

(lastenpäivä)

La 27.6.     |   Portit auki 18:00-01:30

maksaminen ja
pankkikortit

Varaathan käteistä rahaa mukaan, jotta asioiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ravintoloissa ja ruokakojuissa. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä lähes kaikissa pisteissä

esteettömyys

Mustakarilla huomioidaan myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Lippukojun vieressä sijaitsee kaksi invaparkkipaikkaa pysäköintiä varten, lippukojulle saakka pääsee myös taksilla/autolla. Alueella on inva-wc:t ja lavan yhteydessä on pyörätuolikoroke.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Pyörätuolilla liikkuvia pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteys henkilökuntaan joka neuvoo helpoimman tien portilta katsomoon.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Mustakarille ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja tai -purkkeja, ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään selfie-tikut kotiin. Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

löytötavarat

Viethän löytämäsi arvotavarat alueen löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee portin yhteydessä. Omaa kadonnutta omaisuuttaan voi tiedustella löytötavarapisteestä.

ikärajat

Mustakarille ikäraja on 18 vuotta. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kelakortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

korvatulpat

Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan.Korvatulppia voit myös ostaa Mustakarilta.

valokuvaaminen

Valokuvaaminen alueella on erittäin sallittua. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioita muiden vieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kännykkä- ja pokkarikamerat ovat sallittuja. Muista hashtag: #mustakarimemories

tupakointi

Tupakointi on kielletty lavan edustoilla ja lavan välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana. Kaikki teltat ovat kokonaan savuttomia. Näin määrää uusi tupakkalaki (12 §:n momentti 1 kohdassa 8). Muista huomaavaisuus tupakoimattomia kohtaan myös muissa alueen paikoissa.

ensiapu

Mustakarilta löytyy ensiapupiste.

saapuminen

Tapahtuman aikaan bussit kulkevat Original Sokos Hotel Kaarlen ja Mustakarin väliä non-stop -periaatteella. Bussikuljetus on maksuton!

Taksit

Mustakarin välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa.

VASTUULLISUUS JA YMPÄRISTÖ

Olemme luopuneet muovipilleistä ja tarjoilemme juomat tölkeistä muovituoppien sijaan. Käytössä on tölkkipantti. Kun palautat ehjän tölkin tiskille, saat pantin takaisin tai se hyvitetään uudessa ostoksessasi.

wc

Mustakarilla on wc-alue. Pyörätuoliasiakkaita varten löytyy invavessoja. Ethän pissaa pusikoihin tai mereen.

 

LIPUT

2 päivän earlybird liput tulevat myyntiin 15.11. klo 9.00

f39a64696a53b287d2f486b2447c9468181a1faf
 
 

yhteystiedot

Tapahtuman johtaja

Jaki Silvennoinen

jaki.silvennoinen@sok.fi

0400 569 089

Yritysmyynti

Sokos Hotel Kaarle, Myyntipalvelu

www.sokoshotels.fi

020 780 8920

Stagemanager

Jarmo Rintala

046 564 6330

Turvallisuuspäällikkö

Kari Känsäkoski

050 590 8079

Ellinoora

Perjantai 26.6.