top of page
Logo_valk2.png

Mustakari Memories siirtyy vuodella koronaviruspandemian vuoksi

Liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan ja ohjelma pysyy pääpiirteittäin samana.

-Olemme tehneet päätöksen keskeyttää järjestelyt tämän vuoden Mustakari Memories -tapahtuman osalta ja siirtää tapahtumaa vuodella eteenpäin, kertovat Jaki Silvennoinen ja Timo Tiilikka.

 

Festivaali oli tarkoitus järjestää Kokkolan Mustakarilla 2.-3. heinäkuuta, mutta Keski-Pohjanmaan vakava koronatilanne estää tapahtuman turvallisen toteuttamisen.

- Keskustelimme aktiivisesti alueellisen koronanyrkin ja avin edustajien kanssa tilanteesta. Asiantuntijat ovat arvioineet, ettei Kokkolan seudulla voida järjestää suuria yleisötapahtumia turvallisesti vielä kesä-heinäkuussa. Tartuntaluvut näyttävät siltä, ettei Kokkolassa ehditä palata pandemian perustasolle ajoissa, kertoo festivaalijohtaja Jaki Silvennoinen, ja jatkaa:

- Teimme siirtopäätöksen vieraidemme, artistien ja henkilökuntamme turvallisuutta ajatellen nyt, kun järjestelyt voidaan vielä ajaa alas hallitusti. Peruuntuminen viime hetkellä olisi aiheuttanut paitsi suuremmat taloudelliset tappiot meille, myös pahemman pettymyksen vieraillemme.

 

Katseet ensi kesään

 

Mustakari Memories jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi myös viime vuonna, mutta järjestäjät eivät anna Kokkolan kesän jo 20 vuotta kruunanneen tapahtuman hiipua. Siirron järjestelyt on aloitettu ja useimmat tälle vuodelle kiinnitetyistä artisteista ovat jo luvanneet palata Mustakarille ensi kesänä. Vuoden 2022 tapahtuman lopullinen esiintyjäkaarti julkistetaan loppukesästä.

 

Tietoa ennakkolippujen ostajille

 

Jo ostetut ennakkoliput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan, ja toivomme mahdollisimman monen säästävän lippunsa ensi kesään. Lippunsa palauttajia pyydetään ottamaan yhteyttä alkuperäiseen ostopaikkaan, joita ovat Lipputoimisto, Kokkolan Prisma ja Lippu.fi. Palautusten käsittely alkaa ostopaikoissa 1.6. ja lipun hinta hyvitetään täysimääräisesti. Aikaa lippujen palauttamiseen on heinäkuun loppuun saakka.

yhteystiedot

Tapahtuman johtaja

Jaki Silvennoinen

jaki.silvennoinen@sok.fi

0400 569 089

Tapahtumakoordinaattori

Timo Tiilikka

timo.tiilikka@sok.fi

0500 867 191

mustakari-memories-2023.png
bottom of page